Producatorii de la postul de televiziune Kanal D s-au apucat sa faca schimbari majore! Si nu numai in privinta noilor formate de emisiuni televizate, ci schimba si prezentatorii! Iar surprizele se tin lant, pentru ca la aceasta mutare nu se astepta nimeni.

Spre surprinderea telespectatorilor fideli ai postului Kanal D, mai ales cei care urmareau si emisiunea “FanArena”, prezentatorului si castigatorului primului sezon al concursului “Exatlon” i s-a reziliat contractul semnat cu postul de televiziune. In locul sau a fost aleasa o alta concurenta a concursului “Exatlon”, dar care nu a demonstrat foarte mult in scurta prezenta avuta in emisiune.

Este vorba despre Lili Sandu, care se declara bucuroasa si norocoasa pentru ca a fost alesa si de acum va face parte din echipa Kanal D. “FanArena” va acelasi format si se va difuza ca pana acum, singura schimbare fiind prezentatorul!

Lili Sandu a marturisit, dupa ce a semnat contractul: “Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen. este locul unde, alaturi de invitatii mei, voi incerca sa aflu la cald tot felul de informatii legate de atletii celor doua echipe. Vom comenta situatiile ivite in concurs si ii vom cunoaste cat mai bine pe concurenti, prin intermediul apropiatilor lor, care vor veni alaturi de noi, in platou. Acest an este plin de suprize frumoase si sper sa fiti alaturi de mine pentru a le impartasi cu voi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here