Elena Udrea este in culmea fericirii! Si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de fiica sa, Eva Maria, dar si langa logodnicul sau, Adrian Alexandrov. Cei trei au incercat sa recupereze timpul pierdut si sa profite de fiecare clipa.

Vremea le-a permis sa mearga la plaja si sa se bucure de temperaturi crescute pentru a putea sta la terase. Iar vestile bune par sa nu se mai termine pentru blonda de la Turism. Avocatul sau, Veronel Radulescu, a vorbit despre statutul de refugiat pe care il solicita Elena Udrea. Autoritatile inca nu i-au emis un aviz favorabil, dar procesul inca nu s-a terminat.

Urmatoarea infatisare va fi joia viitoare, iar avocatul isi pune toate sperantele ca aceasta va obtine statutul pe care si-l doreste de aproape un an de zile, iar de data aceasta, decizia luata de instantele din Romania chiar ii este de folos Elenei Udrea, pentru ca a fost compusa nelegal.

Veronel Radulescu a marturisit in legatura cu acest subiect: “Atat Udrea, cat si Bica si-au prezentat deja motivele pentru care vor sa ramana in Costa Rica intr-o sedinta pe care au avut-o anul trecut. Acolo si-au spus motivele si argumentele pentru care vor sa ramana aici. Acum ramane sa vedem daca cei din Comisie vor decide sa le dea sau nu statutul. Prima data le-au respins aceste cereri, dar Tribunalul Administrativ a decis sa se reverifice aceste cazuri. Ce s-ar putea intampla daca le respinge din nou? Ei bine, au oportunitatea sa faca din nou apel. Ba mai mult, conteaza pe o avocata, Vanessa Leandro, care cunoaste foarte bine legile din Costa Rica”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here