In momentul de fata, Florin Bucuioc este unul dintre cei mai apreciati oameni din televiziunea din Romania! Din luna noiembrie pana saptamana trecuta a avut o absenta de la rubrica sa reprezentativa la postul de televiziune ProTV, “Vremea”. Problemele de sanatate l-au obligat sa stea departe si sa aiba parte de o perioada de repaus.

Prima aparitie la televizior, dupa lunga perioada de odihna, a fost plina de emotii pentru Florin Busuioc, care tot ce a putut sa spuna a fost faptul ca ii era dor de rubrica sa si este extrem de fericit ca s-a intors. Apoi, in stilul sau caracteristic, a preluat legatura de la colega sa si a prezentat stirile meteo, asa cum stie el mai bine.

Din fericire, dupa ultimul control, acesta a primit avizul de a-si relua job-ul full-time. La aceasta reusita a contribuit si energia primita din partea familiei, prietenilor si a fanilor. Prezentatorul a fost coplesit de numarul de mesaje primite prin toate mijloacele media, inca nu stia cum sa reactioneze initial:

“Faptul ca m-am intors la Vremea a insemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat ca pot sa fac asta. Nu numai ca mi-am demonstrat mie ca pot sa fac asta, dar se pare ca am demonstrat tuturor, pentru ca a venit un val atat de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri incat n-am putut sa-i fac fata. Mi s-a parut coplesitor ca toata lumea dadea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obliga sa iti vezi de treaba ta, sa o faci bine in continuare si nu e chiar atat de simplu sa duci in spate atata simpatie.”

In urma cu cateva saptamani, Florin Busuioc a fost invitatul lui Catalin Maruta si a vorbit despre problemele de sanatate intampinate in ultima perioada: “Nici nu vreau sa-mi aduc aminte, sincer. Daca a fost sa fie așa, asa a trebuit sa se intample. Neti mi-a spus ca a avut mare incredere ca stia cat trag si cat pot sa duc: <N-am avut nicio spaima majora, pentru ca stiam ca o sa-ti revi!> Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam sa am probleme, sa am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite ca nu s-a intamplat! Daca s-ar fi intamplat acasa… nu stiu care era finalul. Tot ce imi doresc este ma intorc cat mai curand pe micile ecrane.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here