Alin Andronic este unul dintre cei doi finalisti ai concursului “Exatlon”. Finala emisiunii difuzate de postul de televiziune Kanal D a starnit o serie de controverse cand a fost anuntata castigatoarea, anume Beatrice. In mediul online s-au facut si petitii pentru a-i retrage premiul, iar Alin sa fie declarat castigator!

Dupa ce s-au intors in Romania, Alin Andronic a plecat imediat in Germania, acolo unde este stabilit de ani buni. A declarat ca momentan trebuie sa se refaca dupa toata perioada petrecuta in Republica Dominicana. Faptul ca nu a avut un program de masa regulat si-a pus amprenta asupra corpului sau, iar acum este in recuperare.

Faptul ca a fost mereu un barbat cu bun-simt si si-a vazut de treaba lui, fara a-i critica pe cei din jurul sau. Acest lucru i-a atras simpatia publicului, dar si daruirea de care dadea dovada la fiecare proba.

Chiar si la cateva saptamani de cand s-a incheiat cel de-al doilea sezon, fanii sai nu l-au uitat si tin in permanenta legatura cu el. Insa scrisoarea pe care a primit-o de curand l-a impresionat enorm. Vine din partea unei fetite de zece ani, care il considera modelul sau in viata:

“Draga Alin, sunt o fetita de 10 ani care viseaza sa devina atleta. Ma bucur mult sa vad ca sportul face oamenii atat de frumosi. Vreau sa te am mereu exemplu pentru ca mi-ai plăcut. Sper sa te faci bine repede. Ai fost un om bun si esti in continuare. Felicitari, campionule! Cu drag, Andreea”, i-a scris fana lui Alin.

Acesta a ramas profund impresionat si a impartit cu fanii sai surpriza pe care a avut-o: “Fara cuvinte! Multumesc pui mic si frumos!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here