Vestea inceputului de saptamana a fost faptul ca Alex Velea a fost data afara de la emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Acces Direct”. Culmea este faptul ca el a fost printre ultimii care au aflat.

In urma cu doua zile de a se relua emisiunea “Acces Direct”, Alex Velea declarat ca este nerabdator sa se intoarca pe platourile de filmare si ca il vom vedea, ca si pana acum, langa Simona Gherghe. Insa producatorii aveau alte planuri, iar el nu le aflase inca. Prezentatoarea a intrat singura in platou si a anuntat ca Alex nu va mai fi alaturi de ea. Scuza pe care au gasit-o a fost numaryul mare de concerte pe care le sustine cantaretul, insa toata lumea stie ca in aceasta perioada majoritatea artistilor au o luna mai relaxanta, cu putine concerte si evenimente.

Artistul nu a facut nicio declaratie legata de acest subiect pana acum, lasand de inteles ca lipsa timpului este motivul care l-a determinat sa nu mai continue aceasta colaborare. Iar producatorii au gasit repede un inlocuitor pentru iubitul Antoniei, chiar din “curtea” lor. Noul coleg de platoul al indragitei prezentatoare, Simona Gherghe, va fi Andrei Stefanescu. Are o vasta experienta in a prezenta emisiuni in direct si este foarte carismatic.

Producatorii considera ca este plus de imagine care ii lipsea emisiunii. Andrei Stefanescu nu va fi prezent pe intreaga durata a emisiunii, dupa cum a declarat: “Am avut doua aparitii pentru acum. A fost dragut. Pe finalul emisiunii, atunci cand incep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu ma ajuta fata pentru cazurile sociale. Iti dai seama cum as arata eu serios langa Simona? Nu cred ca as face fata sa stau sa discut…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here