Raluca si Adrian sunt doi dintre concurentii celei mai noi emisiunii de tip matrimonial din Romania. Filmarile au loc in Turcia, iar concurentii sunt nevoiti sa mearga pana acolo pentru a-si gasi marea dragoste. Concurentii sunt filmati 24/24 si au dreptul sa petreaca impreuna 8 ore pe zi. 

Cea mai importanta regula pe care trebuie sa o respecte toti concurentii este sa nu se intalneasca singuri inafara casei, fara o perosana din echipa de productie sau nesupravegheati. Deja un cuplu a incalcat aceasta regula, iar acum sunt deja inapoi acasa.

Raluca si Adrian formeaza, probabil, cel mai controversat cuplu de la emisiunea “Puterea Dragostei”. Acestia au conflicte frecvente, insa acesta a degenerat. Raluca a marturisit ca i-a transmis prin intermediul Marinei sa o evite pe Bianca, mai ales dupa ce ea a fost cea care a dat producatorilor fotografia in urma careia au fost descalificati Stefania si Adelin. Insa Adrian a continuat sa faca ceea ce vrea!

Raluca i-a dat un avertisment lui Adrian: “Ea nu zicea nimic daca tu nu te legai de ea. In momentul cand s-a dus Plusica, i-am zis sa iti transmita la ureche sa nu o bagi pe Bianca in seama. Contez 0 barat pentru tine. Inainte de a incepe emisiunea ti-am zis sa ne vedem de relatia noastra si sa nu ne mai certam. Ce-ai facut? Dupa 15 minute dupa ce a inceput emisiunea, ce-ai facut, ai facut misto?

Pai atunci stai, fratele meu, si fa circ. Iti jur, imi cer descalificare si pe mine nu ma mai vezi.”

Insa barbatul, vulcanic din fire, si-a iesit din minti: “Auzi, ia nu ma mai ameninta tu pe mine cu de-astea. Ca daca subiectul Bianca ne afecteaza noua relatia… Lasati-ma cu c**at***le astea! Pai stau sa ma cert cu tine in relatie din cauza a doua proaste? Traiesti cu Bianca? Du-te si stai cu Bianca, nu mai sta cu mine!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here