In urma cu doua luni de zile, Andreea Mantea anunta ca se va muta la Istanbul, alaturi de fiul ei, David, si bona acestuia. Producatorii Kanal D au venit cu o propunere pe care nu a putut sa o refuze. In plus, isi dorea foarte mult o astfel de experienta.

A acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de a fi prezentatoarea celui mai nou show matrimonial difuzat in Romania, “Puterea Dragostei”, marturisind ca intotdeauna si-a dorit sa modereze un astfel de emisiune. Aceasta se filmeaza in Istanbul, acolo unde deja exista o casa care se potriveste perfect formatului emisiunii.

Daca la inceput totul parea minunat, in timp, lucrurile au inceput sa se schimbe. Lui David i-a fost din ce in ce mai greu sa se acomodeze la gradinita, mai ales ca nu cunoaste limba turca si nu isi poate face prieteni, iar un copil se plictiseste numai in casa, alaturi de bona. Andreea a marturisit ca si-a facut bagajele de 2 ori, vrand sa renunte pentr a reveni in Romania si sa isi vada fiul fericit.

Dorul de casa l-a mai alinat aducandu-l in 2 scurte vacante in Romania, pentru a se vedea cu familia si prietenii lui. Si cum nu poate face constant drumuri acasa, de data aceasta sora ei a fost cea care si-a facut bagajele si a zburat catre Istanbul.

Fericirea i se putea citi pe chip Andreei Mantea, care si-a petrecut tot timpul ei liber impreuna cu sora sa.

Lavinia nu are nicio legatura cu lumea mondena, ea este agent imobiliar si nici nu vrea sa fie in atentia presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here