Bursucu, colegul lui Teo Trandafir la emisiunea “Teo Show”, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea, tanara care i-a furat inima si care l-a facut tatic pentru prima oara.

Adrian Cristea, pe numele sau real, traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale de cand a devenit tatic. Desi viata sa este in lumina reflectoarelor zi de zi, povestea sa de dragoste incearca sa o tina cat mai departe de ochii curiosilor, preferand sa se bucure doar ei de momentele de intimitate.

Prezentatorul marturiseste ca atunci cand a intalnit-o pe Andreea a fost dragoste la prima vedere si nu mai concepe viata fara ea. Blonda are o fata dintr-o relatie anterioara, cu care Bursucu se intelege excelent si ii face toate poftele. De cand au si ei o fata, acesta a marturisit ca nu exista nicio diferenta intre cele doua, pe ambele le considera ale sale.

Pentru ca micuta Anays Maria locuieste in Constanta, alaturi de mama sa, iar el face naveta saptamanal pentru a le fi aproape, in timpul emisiunii de azi simtea ca se topeste de dorul sau. Acela a fost momentul in care si-a luat telefonul si a sunat-o pe Andreea cu video apel pentru a o vedea.

“Mi-e joi, mi-e vineri, mi-e dor. Mi-e dor de fii-mea. Pana maine, zic sa o vedem acum! Incerc sa sun, sa vedem daca raspunde cineva!”, a zis Bursucu.

Atunci cand a vazut-o, Teo a exclamat: “O frumusete mai mare nu exista pe lume!”, iar Bursucu a facut o gluma: “Stii de ce am sunat eu acasa? Ca sa vad daca a mea e singura acasa! Glumesc! Am o iubita senzationala, o iubesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here