Carmen de la Salciua este o interpreta de muzica populara si de petrecere extrem de apreciata. Orice melodie pe care o lanseaza ajunge imediat numarul 1 in Trending pe Youtube, dovada ca are milioane de fani care ii indragesc melodiile.

Ea si Culita Sterp au format unul dintre cele mai indragite cupluri pe scena, cat si in viata privata. Cand au anuntat ca divorteaza, fanii s-au impartit in doua tabere si au empatizat cu durerea lui Carmen de la Salciua atunci cand a aflat ca a fost inselata. Interpretul nu a stat nici el mult pe ganduri si a inceput sa isi acuze fosta sotie de infidelitate si ca nu l-a iubit niciodata.

Vazand ca lucrurile degenereaza, Carmen a preferat sa se retraga si sa nu mai dea nicio declaratie cu privire la fosta sa relatie, tot ce asteapta este sa i se pronunte divortul si sa fie o femeie libera. Pana atunci, se bucura de succesul pe care il are din punct de vedere profesional. Se pare ca este din ce in ce mai solicitata, abia are timp sa se odihneasca, iar la un eveniment a fost nevoita sa isi intrerupa concertul si sa solicite interventia medicilor, fiind epuizata di cauza noptilor nedormite.

Acum, a venit timpul sa culeaga roadele muncii sale. Dupa aroganta pe care a facut-o de Craciun, cand si-a facut cadou un bolid de lux, ale carui costuri sar de cateva zeci de mii se euro, a venit randul surorii sale sa fie rasfatata. Daniela a incarcat o fotografie pe retelele de socializare, impreuna cu urmatorul mesaj: “Surioara ca a mea… chiar ca nu mai are nimenea! Un cadou cum numai tu puteai face! Te iubesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here