La vestea despartirii cuplului format din Bianca Dragusanu si Victor Slav nu se astepta nimeni. De foarte putin au devenit parintii unei fetite minunate, iar relatia lor parea mai inchegata ca niciodata.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Daca Bianca a trecut mai usor peste despartire, se pare ca Victor nu. Incarca poze pe retelele de socializare in care arata ca este fericit, dar surse din anturajul sau au declarat ca acesta a fost extrem de afectat de despartire. Mai ales ca el nu se astepta ca Bianca sa isi gaseasca pe cineva atat de repede.

Recent, i-a adresat un mesaj direct fostei sale partenere:

“In functie de pacatele savarsite si de presurile pe care le-am tras fiecare de sub picioarele altora, la un moment dat toţi achitam prestatiile cu niste monede care nici nu stiam ca exista.”

Cum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara pe pagina oficiala a prezentatorului si au fost toate pline de incurajari. Faptul ca acesta sufera a fost vizibil pentru toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here