Neluță Neagu s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi. Unul dintre cei mai apreciați și iubiți lăutari din România s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultima perioadă.

Prin ce chinuri groaznice a trecut Neluță Neagu înainte de a muri

Neluță Neagu a murit astăzi. Ultimele luni au fost cu adevărat groaznice pentru lăutar, ne povestește Marian Mexicanu. Cei doi au cântat împreună mai bine de 30 de ani la diferite evenimente.

Potrivit acestuia, lăutarul a fost plecat în Franța timp de 6 luni de zile, acolo unde a avut o intervenție la colon. Se pare că Neluță Neagu era în comă de ieri, iar la capul lui stăteau cei doi băieți ai lăutarului.„Noi am tras speranțe că o să își revină pentru că de 6 luni de zile era plecat în Franța. A avut o intervenție la colon. Doctorii au ales acest lucru. I-au pus în anus contranaturii.

Ferească Dumnezeu! Este un termen medical, anus contranaturii. În momentul în care l-au deschis, au văzut doctorii că deja era în metastaza. L-au închis la loc, i-au dat în tratament cu citostatice. Nu au dat randament! Aveam nunți împreună, evenimente în continuare, dar sper că lumea să înțeleagă.

Omul deja este mort și chiar acum vorbeam cu unul dintre colegii mei, îmi spusese că la capul lui stăteau ambii băieți. El era în comă de ieri. Nu putea să își dea duhul lângă ei.

Când au ieșit băieții, a murit… în scurte cuvinte, a apus singura voce lăutărească adevărată care a mai rămas! A rămas o țară din punct de vedere lăutărească… am rămas o țară săracă!”, a declarat Marian Mexicanu pentru Playtech.ro.

Pierderea soției l-a afectat profund

Pe lângă faptul că se lupta cu o boală foarte grea, moartea soției sale a fost o altă lovitură pentru Neluță Neagu. Apropiații acestuia spun că starea lăutarului s-a înrăutățit semnificativ de atunci.

Carmen Stăncioiu, soția lui Neluță, a decedat chiar în Săptămâna Mare, anul trecut, pe data de 4 aprilie. Cei doi au trăit o adevărată poveste de dragoste împreună, dar după acea tragedie, suferința parca i-a accelerat sfârșitul.„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluță Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stâlpul familiei, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere”, a fost unul dintre mesaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here