In urma cu cativa ani, Iulia Vantur a luat decizia de a se muta in India si bine a facut. Acolo a luat-o de la zero si a demonstrat ca se poate cladi ceva. Au fost foarte multe persoane care nu au crezut in ea si au fost ferm convinse ca aceasta nu va reusi.

A avut, insa, parte de tot sprijinul iubitul ei si a familiei acestuia si a demonstrat ca poate face cariera si in alta tara. De fapt, Salman Khan a fost adevaratul motiv pentru care s-a mutat definitiv intr-o alta tara. A renuntat la job-ul de aici, insa dorul de familie nu ii da pace si incearca sa ajuga cat poate de des in Romania.

Iulia a prezentat celebrul festival “Cerbul de Aur” si si-a asteaptat toata familia la Brasov. Nu vine foarte des in Romania, iar acesta este un prilej extraordinar pentru a petrece timp impreuna cu ei: “De-abia astept sa vina si parintii mei. Mi-as dori sa mai stau in tara pentru ca nu am putut sa petrec mult timp cu familia, de aceea ei vin aici sa ma sustina. Trebuie sa ma intorc imediat dupa Cerbul de Aur pentru ca am lasat un proiect in asteptare in India.”

Intrebata daca acestia i-au cunoscut iubitul, Iulia a spus ca momentan parintii sai nu au fost in India, dar au stabilit ca vor merge cat de curand:

“Pana acum, parintii mei nu au ajuns in India. Insa, eu am incercat sa fiu alaturi de ei mereu, vorbim zilnic la telefon sau prin Skype! Totusi, in curand, vor veni sa ma vada acolo, in tara in care ma simt foarte bine, asa am hotarat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here