Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea “Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor. Nici acum nu s-a oprit din actiunile caritabile si este mereu implicate in astfel de evenimente. 

A avut parte de o vacanta alaturi de actualul sau iubit, fiica sa, Violeta, dar a fost insotita si de sora sa. Relatia pe care o are in momentul de fata ii aduce zambetul pe buze, aceasta radieaza la fiecare aparitie pe care o are, cu toate ca cei doi au o relatie la distanta momentan. Andreea Marin este increzatoare ca aceasta distanta nu va mai fi pentru mult timp si ca se vor muta impreuna in curand.

Singura grija a Andreei Marin in aceste zile este faptul ca trebuie sa se supuna unei interventii chirurgicale. A fost invitata la o emisiune televizata, unde a vorbit pentru prima data despre problemele sale de sanatate si despre faptul ca a luat decizia de a se opera in Romania. Are mare incredere in medicii din tara noastra si se bucura ca a aflat din timp despre problema sa de sanatate, iar acum se supune unei operatii fara foarte multe riscuri.

In urma investigatiilor facute, a primit indicatia de a se opera, iar fosta prezentatoare a acceptat:

“Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie în zona cervicala. Peste o luna voi face operația, totul va fi bine, e o problema temporara. Mai greu mi-a fost sa stau in aparatul de RMN astazi, sa fiu sincera. Oamenii m-au linistit pentru ca nu mai puteam respira. Nu ma panichez, dar sunt un om practic si raman in felul acesta si in privinta problemelor de sanatate. Eu sunt de parere ca e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here