Victor Slav a redevenit cel mai ravnit burlac din Romania! Este extrem de cautat de doamne si domnisoare, iar de cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, primeste cereri in casatorie din ce in ce mai ciudate. Ieri, o stire despre Victor Slav a bulversat lumea mondena.

A tinut prima pagina a ziarelor cu noua sa iubita! Caci asa s-au grabit multi sa spuna despre domnisoara care a fost zarita in compania “Vulturului de noapte”. Insa nici urma de asa ceva. Prezentatorul a facut lumina in acest caz si a tinut sa precizeze ca vor mai fi vazuti in acelasi cerc de prieteni pentru ca asa s-au cunoscut, insa nu este nimic intre ei.

“Nu se pune problema unei noi legaturi sentimentale in ceea ce ma priveste. Acea fata este o prietena de a mea, de a lui Cazacu, si de a lui Giani! Este, daca vreti, ca o sora pentru mine! Toti suntem ca fratii! Nimic mai mult, nu este cazul sa se vorbeasca despre altceva! Am cunoscut-o prin intermediul lui Catalin in aceasta vara! Era o buna cunostinta de a lui! Suntem intr-un cerc de vreo 20 de amici, care se intalnesc din cand in cand la o iesire in club si se distreaza! Atat! Coincidenta a facut ca noi sa ne vedem si la Timisoara si la Constanta! Insa, asa cum spuneam, eu, Kirita, Cazacu si aceasta fata facem parte din acelasi grup de prieteni si, in viitor, ne vom mai intalni in formula aceasta! Vom sta la aceeasi masa, ca si acum, insa, repet, nu este si nu va fi nimic special, doar o relatie de frate si sora, daca vreti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here