Irina Rimes este originara din Republica Moldova, iar de putin timp a luat decizia de a se muta in Bucuresti pentru a-si indeplini visul. Cantareata a cucerit inimile tuturor celor din tara ei natala odata cu participarea la shou-ul de talente “Fabrica de staruri”, iar acum a reusit acelasi lucru si in Romaia.

Irina Rimes este o aparitie inedita, plina de viata si de sensibilitate, mereu cu zambetul pe buze si cu un farmec aparte. Muzica pe care o compune atinge intotdeauna inimile romanilor si este intotdeauna inspirata din viata ei.

Una dintre cele mai de succes melodii ale sale, aflata mult timp pe primul loc in topurile din Romania si emblematica atunci cand auzi numele sau este piesa numita “Visele”. Nu s-a oprit si a continuat sa ajunga la sufletele oamenilor prin talentul sau si prin vocea plina de dorinta si pasiune.

Este o prima sa experienta in calitate de jurat la o emisiune televizata si isi doreste sa faca acest lucru foarte bine, iar lumea sa fie mandra de ea. Recent, a acordat un interviu despre viziunea sa despre noua postura si a declarat ca isi doreste foarte mult sa isi puna amprenta:

“In rolul de antrenor la Vocea Romaniei o sa aduc emotie! Va promit ca sezonul asta o sa fie cu multe schimbari! Abia astept sa vedeti ce v-am pregatit! #TeamIrina! Imi doream sa fac parte din acest proiect. Si voiam sa fiu antrenor la Vocea Romaniei, imi place sa ghidez si sa gasesc noi talente! Vreau sa aduc in fata privitorilor niste momente exceptionale si o noua generatie de artisti. Mi-as dori ca participantii mei sa fie receptivi si muncitori. Este irelevant cine este mai bun, castiga cel care munceste mai mult. Eu? Voi fi dura, dar buna.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here