Monica Gabor a fost casatorita cu Irinel Columbeanu pentru o scrta perioada de timp, iar rodul acestei casnicii este o frumoasa fetita. Bruneta este o mamica foarte fericita de cand fiica ei a ajuns sa isi petreaca o parte din vacanta de vara in casa ei din America.

Monica si Irina isi petrec majoritatea timpului impreuna si par sa se inteleaga extraordinar. Bruneta ii face toate poftele celei mici, iar scum Irina isi doreste din tot sufletul sa locuiasca impreuna cu mama sa peste ocean. 

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu si fiica lor publica in fiecare zi foarte multe fotografii pe retelele de socializare si primesc mii de aprecieri si comentarii. Desi distanta intre Romania si America este destul de mare, se pare ca nu este un impediment pentru cele doua sa se inteleaga de minune.

Nu este prima data cand aceasta isi petrece vacanta in America, ea a mai fost in urma cu cateva luni, atunci cand si-a cunoscut si fratele vitreg. Zecile de fotografii si de clipulete postate pe Youtube ne demonstreaza ca acestia se inteleg de minune, iar dstractia este garantata.

Despre planurile Irinei de a se muta in America a dezvaluit recent Monica Gabor intr-un interviu acordat recent, iar principalul motiv este faptul ca nu o recunoaste nimeni pe strada, iar acest lucru i se pare absolut minunat: “Eram la supermarket si mi-a zis: «Doamne, n-am mai fost niciodata atat de fericita intr-un supermarket, nimeni nu se uita la noi. Putem sa facem ce vrem. Putem chiar sa dansam. Uite, nu se uita nimeni la noi».”

Desi Monica a sfatuit-o initial pe cea mica sa se consulte si cu tatal ei, primul pas a fost deja facut. Nici pana acum nu s-a intors in Romania, desi atunci cand au planuit vacanta Irina trebuia sa fie acasa pana in momentul de fata.

Monica nu vrea sa ii desparta pe cei doi, mai ales ca el a fost cel care a crescut-o: “Nu pot sa nu apreciez ce a facut Iri pentru ea si ce face in continuare. Si face sacrificii mari, si financiare, si de tot felul. Nu vreau sa o iau pe Irina de langa el si el sa ramana singur.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here