Toata lumea a auzit si a fredonat melodii ale trupei de fete Andre, formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu si infiintata in urma cu doua decenii in urma, a fost o adevarata revelatie in momentul in care a aparut.

Fiind foarte mici inmomentul in care s-a infiintat trupa, cele doua nu avut parte numai de momente vesele, ci si destul de multe certuri. Insa, timpul a trecut, ele au crescut, au devenit nasa si fina, iar sotii lor tatici ai unor copii de nota zece la nastere.

Sandel Balan a vorbit despre cum s-a nascut ideea trupei si cum s-au cunoscut cele doua:

“Prima formula a trupei le avea pe fiica mea si pe Simona Nae in componenta. Simona s-a retras, iar eu cu tatal Andreei Antonescu (35 de ani) ne-am gandit sa facem o trupa cu ea si cu Andreea Balan (34 de ani). Ambele fete aveau deja cate un album inregistrat, Andreea Antonescu avea unul facut de Adi Ordean.”
Cea mai mare bucurie a celor doua atunci cand au fost sunate de Dan Popi pentru a inregistra un album, au simtit ca visul lor de a deveni cantarete cunoscute se va implini. Anul acesta se implinesc doua decenii de cand s-a infiintat trupa si au avut in gand sa faca un proiect aniversar, insa lipsa timpului pentru a face un proiect exceptional a facut sa nu se materializeze:
“Au fost cateva idei, dar ar trebui facut totul profesional. Piesele au mai fost reorchestrate, trebuie sa fie strategii adevarate, nu sa facem totul pe genunchi.”

Cea mai mare bucurie a lui Sandel Balan este faptul ca amandoua au proiecte independente acum, au o viata de familie linistita si ca au ambele copii.

Andreea Balan este casatorita cu George Burcea si au impreuna o fetita minunata, iar bunicii sunt extrem de incantati ca se pot bucura de nepotica lor.

Andreea Antonescu are si ea o fetita, Sienna, iar nasa i-a fost chiar fosta sa colega din trupa Andre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here