Joana Benedek s-a nascut in Romania, insa succesul l-a cunoscut peste hotare, mai exact in cunoscutele telenovele din Mexic si Venezuela. In varsta de 47 de ani, aceasta si-a schimbat radical profesia. A renunta la scoala pentru a deveni model, iar in anul 1989 a debutat in actorie.

Este o femeie frumoasa, extrem de talentata, are un trup de zeita si un farmec aparte. Astfel, Joana s-a facut imediat remarcata in lumea telenovelelor, primul rol primindu-l la 17 ani. Datorita frumusetii ei a fost propusa pentru a participa la “Miss Venezuela”, dar, avand cetatenie romana, i-a fost imposibil.

Pe frumoasa romanca am vazut-o interpretand roluri in unele dintre cele mai cunoscute si difuzate telenovele, precum: “Prietene si Rivale”, “Femei inselate”, “Tequila cu suflet de femeie” si “Dragoste la indigo”. Toate acestea au fost difuzate si in Romania, iar actrita a reusit sa isi faca un numar impresionant de fani.

Cu o cariera stralucita inainte, ea a luat decizia in urma cu 7 ani de a renunta la a fi mereu in lumina reflectoarelor si la celebritate, lansand totul in spate. Decizia a luat-o in urma unei pierderi pe care a suferit-o, iar acel moment a fost decisiv pentru ea.

In acesti sapte ani a ales sa isi dedice tot timpul sau dezvoltarii personale: “M-am retras total. Si-am facut-o eu insami din propria-mi decizie. Au fost 6 ani dedicati „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viata mea interioara si de familie!”

Noua ipostaza de speaker motivational ii prieste de minune, iar acest lucru se vede in postarile sale de pe retelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here