Tonul despartilor din showbiz-ul romanesc l-au dat Victor Slav si Bianca Dragusanu, atunci cand si-au anuntat despartirea. Acest lucru era cunoscut, insa nici unul dintre cei doi nu a recunoscut pana la acel moment, cand informatia a ajuns in presa!

Nimeni nu se astepta la aceasta veste, mai ales ca Victor Slav o mai iertase o data pe blonda, atunci cand l-a inselat. Dupa ce au facut un copil, relatia lor parea extrem de inchegata. In presa a aparut informatia ca relatia lor s-a terminat, iar Bianca Dragusanu a fost singura care a dat o declaratie la acel moment, incercand sa explice ca separarea s-a produs din pricina amandurora si a lipsei de timp pentru relatia lor. La numai o zi, Bianca se afisa la bratul unui barbat mult mai potent decat prezentatorul TV.

Relatia cu nadabai si presarata de foarte multe certuri a durat doar cateva luni, iar acum se afiseaza la bratul unui alt barbat, la fel de potent financiar. Victor Slav nu a fost niciodata interesat de relatiile pe care le are Bianca, insa mereu si-a dorit doar binele copilului.

Cum relatia dintre blonda si Alex Bodi pare din ce in ce mai puternica, aceasta cunoscandu-i parintii barbatului, dar si pe fetele pe care le are dintr-o casnicie anterioara. Acum a venit timpul ca Alex sa isi petreaca si el timpul cu fiica prezentatorului si a blondei.

Insa fotografia pe care a incarcat-o pe retelele de socializare va fi greu de digerat pentru Victor Slav. Oricant de permisiv ai fi ca barbat, este greu sa accepti o asemenea ipostaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here