Scandalul dintre cei doi este departe de a se incheia! Asta pentru ca in fiecare zi Bianca ii aduce noi acuzatii lui Antonio, pe care acesta si mama sa le demonteaza de fiecare data! Cantareata nu a avut nicio reactie pana acum, doar surse din apropierea sa au dat declaratii!

Dupa o nunta ca in povesti, casnicia lor s-a terminat la fel de repede cum a inceput. Abia intorsi din luna de miere, pe fondul certurilor si neintelegerilor, barbatul a hotarat sa isi ia hainele si sa plece din caminul conjugal. Antonio o acuza ca ea vrea sa se lanseze in muzica din nou si are nevoie sa isi faca acum publicitate! A incercat de nenumarate ori sa stea de vorba cu ea pentru a avea parte de un divort la notar, insa bruneta refuza orice mijloc de comunicare cu el. Bianca i-a adus noi acuze actualului sau sot din acte, iar mama acestuia nu a mai rezistat si a spus tot adevarul.

Antonio este acuzat ca este un intretinut, insa mama sa ii ia apararea si face lumina in acest caz. Mai mult, ii indeamna pe amandoi sa mearga sa faca testul poligraf pentru a demonstra cine minte in aceasta poveste.

“Sa vina la detectorul de minciuni, cred ca este singura solutie. Amandoi! Si Antonio, si Bianca sa mearga la poligraf! Cum adica Bianca Rus si-a platit singura verighetele? Pai nu avea cum. Bianca, atunci, nu avea niciun leu. Cat timp a stat cu Antonio, parintii ei nu i-au dat niciun ban. Mama Biancai i-a spus direct lui Antonio: «Acum, ca te-ai insurat trebuie sa-ti intretii nevasta»”, a marturisit mama lui Antonio.

Aceasta continua acuzatiile si spune ca niciodata nu l-a iubit pe Antonio, ci a vrut doar banii sai: “Dar cand vine ea la mine in casa si imi spune ca il iubeste pe Dorian Popa?! Este normal sa spui asa cand esti femeie maritata? Pentru ca ea il iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii. Il innebunise pe Antonio in casa cu melodiile lui Dorian Popa! Iubire mare, nu?!”

Antonio o acuza ca de fiecare data isi pregateste dovezile pentru scandaluri, insa el a fost cel care a platit dintotdeauna intretinerea cat timp a locuit la ea acasa, insa este normal sa fie trecut numele ei pe chitante, pentru ca apartamentul este pe numele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here