Scandalul momentului este cel dintre Bianca Rus si Antonio! Cei doi isi aduc acuze foarte grave! Dupa o nunta ca in povesti, barbatul a decis sa plece de acasa pentru ca nu mai facea fata tensiunilor dintre ei si, mai ales, cele provocate de familia cantaretei.

Discutiile in contradictoriu au inceput inca de la cununia civila, cand mama cantaretei a acuzat-o pe mama lui Antonio ca ar fi impins-o, lucru dezmintit ulterior. Conform apropiatilor contaretei, Antonio a fost acuzat ca aplecat de acasa in urma unui scandal si ca a luat toti banii din casa, dar si aurul. Si acest lucru a fost in defavoarea cantaretei, pentru ca la cateva zile de la despartire a aparut la un eveniment monden purtand bijuteriile din aur facute cadou de catre sotul ei.

Aceeasi apropiati ai Biancai au sustinut ca Antonio a fost cel intretinut pe parcursul relatiei, insa lucrurile nu se aseamanacu declaratiile cantaretei din urma cu cateva luni, atunci cand marturisea ca este o femeie extrem de rasfatata si iubita:

“Imi face tot felul de cadouri frumoase: hainute, parfumuri, flori! Are si o situatie financiara foarte buna! Dragul meu e aici, in suflet, e doar al meu! A dat norocul si peste mine!Ne intelegem foarte bine, suntem fericiti. Este baiatul perfect pentru mine. L-am visat! Ma visez sa fiu mireasa lui! Exista o chimie foarte buna, avem aceleasi gusturi, gandim la fel de cele mai multe ori.”

Antonio a marturisit ca a fost cel care a achitat toate cheltuielile celor in tot acest timp, insa Bianca a facut facturi pe numele sau pentru ca este obisnuita sa isi fabrice dovezi pentru ulterioarele scandaluri. Insa, adevarul il stiu doar ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here