Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciati catareti din Romania. Este si un om de televiziune cu o cariera foarte mare in spate si se poate adapta oricarei situatii, insa de aceasta data a fost surprins de cadoul primit din partea sotiei sale, Alice.

Horia Brenciu este casatorit cu frumoasa Alice de aproximativ 4 ani, dar relatia lor are mult mai multi ani, iar daca ii adaugam si pe cei in care au fost simpli prieteni putem spune ca “se stiu de-o viata”. Au impreuna o familie minuntata formata din: Toma, in varsta de 3 ani, Mina – 5 ani, Maria – 18 ani si Andreea, in varsta de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut in 1995, la TVR, dar sunt impreuna abia din 2006. Nunta au facut-o in 2014, iar in anul 2012 a venit pe lume fetita lor, baietelul fiind adoptat, iar celelalte doua fete sunt ale lui Alice din relatiile anterioare.

Recent, Horia si-a sarbatorit ziua de nastere, iar anul acesta a sarbatorit-o in America pentru ca a primit un cadou neasteptat din partea lui Alice: un bilet de avion la New York si un bilet la un concert pe care isi dorea foarte mult sa il vada live:

“Nu m-a mai surprins nimeni asa tare, de multa vreme! Eu imi faceam planuri legate de ziua mea, pe cine sa invit, ce sa pun pe masa… in fine. Nevasta-mea a venit tam-nesam, cu doua saptamani in urma, și mi-a zis ca vrea sa-mi dea in avans cadoul pentru ziua mea și mi-a inmanat un plic. Sa fie o felicitare, ceva bani, un bilet de adio?! Totul era posibil. Ei bine, era un bilet la un spectacol. Pana aici, nimic senzațional. Numai ca spectacolul era la New York! Asadar, iata-ma in New York, la «Hamilton», spectacolul pe care visam de multa vreme sa-l vad.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here