Astăzi, am primit vestea tristă a decesului actriței Rona Hartner. O personalitate marcantă a scenei artistice, Rona a lăsat în urma ei nu doar un patrimoniu cultural valoros, dar și o serie de întrebări legate de averea sa, mai ales în contextul unui divorț dificil.

Rona Hartner, cunoscută pentru talentul și carisma sa, a avut de-a lungul timpului probleme grave de sănătate, dar a luptat cu curaj și speranță. Recent, ea mărturisea că se simțea din ce în ce mai bine și chiar plănuia să revină pe scenă.

Divorțul care a adus probleme financiare

În ceea ce privește averea lăsată în urmă, discuțiile s-au concentrat în jurul pierderilor financiare suferite de Rona în urma divorțului de Herve Camilleri. Despărțirea, deși dorită să fie amicală, a luat o întorsătură neașteptată, iar Rona a trebuit să facă față unor pierderi semnificative.

Conform declarațiilor sale, în urma partajului, Rona a decis să păstreze casa de pe Coasta de Azur, în timp ce fostul ei soț a avut posibilitatea să aleagă bunuri dintr-o listă pe care ea i-a oferit-o. „Am fost corectă în partaj. El a plecat cu tot ce a dorit de la mine. I-am lăsat să aleagă dintr-o listă tot ce dorea”, spunea Rona în 2021.

Atitudine pozitivă și pragmatism în fața dificultăților financiare

În ciuda dificultăților financiare, Rona a păstrat un spirit pozitiv și o atitudine pragmatică. Ea a menționat că, deși a avut de cheltuit banii strânși pentru un proiect muzical pentru a se întreține în timpul bolii, nu a fost niciodată o persoană care să cheltuie irațional. „Am niște bănuți de rezervă, logic, am bani să trăiesc”, mărturisea ea.

Divorțul de Herve Camilleri a fost o perioadă dificilă pentru Rona, acesta luând cu el majoritatea bunurilor menționate în lista de partaj. Rona a încercat să îi reamintească fostului soț că sunt despărțiți și că viața lor comună a luat sfârșit.

Pe 23 noiembrie, Rona Hartner a încetat din viață, lăsând în urmă nu doar întrebări despre averea sa, ci și un gol imens în inimile celor care au iubit-o. Rona Hartner va rămâne în memoria noastră ca o actriță talentată și o femeie puternică, care a înfruntat cu curaj dificultățile vieții și a lăsat un impact de neuitat în lumea artistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here