Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a venit pe neasteptate. Nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate si tot timpul 8ncarcau pe retelele de socializare fotografii in care pareau extrem de fericiti impreuna.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor. La momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Recent, cei doi au starnit valva in mass-media cand au postat poze din acelasi loc, impreuna cu fetita lor. Majoritatea inca spera ca cei doi sa se impace, dar Bianca a lamurit misterul legat de aceea vacanta. Totodata a spus si adevartul motiv pentru care ei au ajuns la concluzia ca e mai bine sa se desparta. Recent, a fost invitata la o emisiune televizata si a raspuns sincer intrebarilor puse de prezentator:

“Eu sunt om un sincer si asumat. Noi nu mai eram fericiti de mult. Am tot vorbit despre acest lucru in ultimele sase luni, dupa ce am sarbatorit Revelionul impreuna. Nu eram fericiti, nu poti sa mimezi fericirea, atunci cand nu e cazul. Victor este un om responsabil si capabil. Victor ne va fi alaturi mereu. Avem un copil minunat impreuna ai sunt sigura ca Sofia nu va simti ca noi suntem despartiți. Este mai bine asa, decat sa ne vada nefericiti. Daca copilul meu ma vede ca nu sunt fericita, este si ea nefericita. Despre dragoste nu se vorbeste se traieste.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here