Cele doua femei sunt in momentul de fata unele dintre cele mai urmarite si criticate din intreaga lume. La fiecare pas sunt asteptate pentru a face un pas gresit, iar mai apoi toata presa sa scrie despre acest lucru.

Cele doua au devenit Ducese dupa ce s-au casatorit cu celebrii printi Harry si William. Daca ducesa de Cambridge este obisnuita cu protocolul regal, Meghan inca mai are de invatat. Iar Kate ii este alaturi de fiecare data cu sfaturi si o sustine din umbra.

Faptul ca acum fac parte din familia regala le ofera mai multe responsabilitati celor doua si ele trebuie sa se prezinte impecabil de fiecare data cand ies in public. Iar multe dintre ele au loc in aer liber, asa ca cele doua sunt nevoite sa infrunte vantul puternic si ploaia. Si asta pentru a respecta protocolul regal, si anume de a purta tinute feminine si elegante indiferent de anotimp sau conditii climatice.

Cu siguranta ati patit ca vantul sa va ridice o fusta sau o rochie chiar cand nu va asteptati. Cele doua Ducese se imbraca destul de des in rochii sau fuste, dar nu au fost puse niciodata intr-o postura indicenta. Si asta pentru ca apeleaza la trucuri.

Myka Meier este experta in eticheta si a dezvaluit cateva tructuri pe care le folosesc: unul dintre ele este faptul ca acestea poarta o lenjerie intima care produce electricitate statica. In acest fel, materialul piesei vestimentare ramane agatat de picioare:

“De cele mai multe ori poarta body-uri si haine care sa creasca energia statica atat de mult incat rochia sa nu mai poata zbura. Lenjeria lor intima este aproape ca un costum. Este una dintre tacticile pe care o folosesc.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here