Despartirea dintre Liviu Varciu si Anda Calin a tinut prima pagina a ziarelor o buna perioada de timp. Pentru toata lumea a fost un mister faptul ca au anuntat despartirea la nici macar o luna de la botezul fetitei lor. Desi multi ii vedeau ca se vor impaca, Anda si Liviu au avut mai multe probleme de impartit, iar lucrurile intre ei nici pana acum nu si-au revenit.

Au declarat amandoi in nenumarate randuri ca vor face tot posibilul sa isi creasca fetita impreuna, insa nu se vor mai impaca. Recent, Liviu a dat o declaratie care a surprins pe toata lumea, mai ales ca acum o saptamana paparazzi i-au facut poze in compania altei femei. Intrebat despre Anda Calin, acesta s-a rezumat la a spune:

“Nu-mi mai trebuie nunta, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar sa muncesc sa aiba fetele mele tot ce isi doresc, sa fiu puternic si sa pot sa le tin pe toate.”

Prietenul lui Liviu, Andrei Stefanescu a explicat de ce Liviu este in aceasta stare. Tindem sa ii dam crezare, pentru ca este cel mai bun prieten al sau:

“Mi-a spus ca si-ar dori sa-si gaseasca o fata cu care sa se linisteasca. Si eu am crezut acelasi lucru despre el la televizor. Si atat de implicat a fost in relatia cu Anda, mai ales la inceput cand lucrurile mergeau bine. Nu se uita in alte parti, nu-l mai interesau alte femei. Am vrut si eu sa vad daca cedeaza. El e foarte implicat. Si in singura lui casnicie, era foarte constincios si fidel. In momentul in care dai totul si esti dezamagit, mai mult sau mai putin din cauza ei. Cred ca e prea pasional, prea posesiv. Se da prea mult familiei si probabil ca de aia, in momentele in care se desparte, cucereste, isi doreste sa fie peste tot. Merge la plaja, la discoteca, la petreceri, la cluburi.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here