10 Faimosi si 10 Razboinici au inceput deja sa se intreaca in Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Cosmin Cernat este gazda acestui concers televizat, ca si in zesonul precedent.

Acesta deja a plecat in Republica Dominicana impreuna cu cei 20 de concurenti si toata echipa de productie. In tot acest timp, prezentatorul s-a pregatit intens pentru cel de-al doilea sezon. Echipa de productie si concurentii nu au plecat in vacanta, ei deja au inceput filmarile.

Dupa ce a terminat filmarile pentru primul sezon, Cosmin Cernat a plecat in vacanta cu familia, iar de cand s-a intors s-a apucat sa isi faca “temele” pentru ce de-al doilea sezon al show-ului “Exatlon”. Este cunoscut ca un prezentator care se dedica suta la suta muncii sale, iar pentru a face fata lunilor de filmari din Republica Dominicana, acesta a inceput sa se antreneze cu cateva saptamani inainte de plecare.

Au aparut deja imagini de prezentare a celui de-al doilea sezon. Dar vestea pe care o astepta toata lumea este despre schimbarea regulilor de jos. Astfel, fiecare concurent va fi exclus din competitie strict pe baza probelor sportive la care vor fi supusi. Castigatorul va fi ales pe baza rezestentei la probele sportive, nu votat de telespectatori prin SMS.

Cosmin Cernat despre primul episod al celui de-al doilea sezon:

“Doar cateva zile ne despart de inceputul sezonului 2 la Exatlon Romania. Concurentii sunt minunati, i-am intalnit. Traseele sunt splendide, am multe, multe surprize pentru voi, dar am si multe emotii. Dragi copii, parinti, bunici, va astept la Kanal D, miercuri, la ora 19.45.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here