Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, are un baietel minunat in varsta de 3 ani, pe nume David. El este rezultatul povestii de iubire dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut la show-ul “Burlacita”. Cei doi incearca sa il creasca pe David cat mai frumos si ii dedica foarte mult timp.

David este, momentan, in vacanta, iar de fiecare data cand Andreea incearca sa plece de acasa la emisiunea pe care o prezinta, acesta incepe sa planga si ii spune ca vrea sa mearga si el. Daca de mulkte ori il pacaleste, de data aceasta nu a reusit sa mai plece de acasa fara el pentru ca s-a prins de picioarele sale.

Aceasta a intrat in direct impreuna cu David si a incercat sa explice de ce “au modificat” formula:

“Am avut o mica problemuta. E cam mare, cantareste ceva. Ce ziceai tu, David, de dimineata? Da’ de ce te duci la “Te vreau langa mine”, eu te vreau langa mine! Hai, da-te jos! da-te jos! Hai, sa auda toata lumea ce ziceai tu de dimineata! Nu mai ai curaj? Nu mai vrei sa vorbesti cu noi? Pana acum ne-a facut capul patrat! A nenorocit Kanal D, vorbeste ca o moara stricata, ne-a nenorocit!”

Acest lucru nu se va mai intampla pentru ca David va incepe de saptamana viitoare gradinita:

“Asa e in viata! S-a prins de piciorul meu, ca in desene animate. Nu m-a lasat sa plec de acasa! Ce bine ca saptamana viitoare incepe gradinita!”

Andreea Mantea isi creste baietelul dupa propriile reguli si nu il obliga sa faca nimic din ceea ce isi doreste sa faca. Considera ca orice mama este unica in felul ei si stie sa ia cele mai bune decizii pentru copilul ei. Are un copil foarte fericit, care rade de dimineata pana seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here