Muncitorii angajati la o fabrica de otel din Belgia au avut parte de o surpriza de proportii! La sfarsitul saptamanii trecute s-au trezit cu o suma imensa in conturile bancare, mai exact 30.000 de euro. Vestea i-a luat prin surprindere! Stiau ca trebuie sa primeasca un bonus, dar nu o suma atat de mare.

Mai exact, muncitorii stiau ca au de primit un bonus in valoare de 100 de Euro, dar mare le-a fost surpriza sa vada ca suma pe care au primit-o este de 300 de ori mai mare. A fost vorba despre o greseala facuta de departamentul financiar, insa reactiile au fost diferite.

In timp ce unii dintre ei si-au dat seama de greseala facuta si au decis sa restituie banii, altii s-au grabit sa profite de suma pe care o aveau in cont si au inceput sa isi plateasca datoriile sau sa mearga la cazinouri.

Compania cu sediul in Charleroi si-a solicitat banii inapoi, insa este o ancheta in plina desfasurare. Inca nu este cunoscut numarul angajatilor care au primit bani in plus din cauza acestei greseli, mai ales ca numarul angajatilor companiei depaseste 230 de muncitori.

“Am fost socat sa vad atatia bani in cont. Dar mi-era clar ca este o greseala, asa ca nu m-am atins de ei. Mi-am luat salariul si am lasat restul deoparte, ca masura de precautie. Problema e ca stiu oameni care au cheltuit o parte din suma. Stiu ca unii s-au dus la cazino, altii si-au platit datorii, iar altora le-a fost retrasa suma imediat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here