Carmen de la Salciua si Culita Sterp trec printr-un divort dificil, timp in care se acuza reciproc de infidelitate. Ce-i drept, primul care a inselat in casnicia lor a fost barbatul, care a si recunoscut.

Cantareata de muzica populara si de petrecere a confirmat relatia pe care o are cu Cosmin, insa precizeaza ca relatia lor a inceput abia dupa ce a luat decizia de a se desparti de Culita Sterp, chiar daca nu au divortat din punct de vedere legal.

Cei doi au intampinat probleme in privinta pronuntarii divortului deoarece au adrese de domiciul diferite in buletin, iar acum trebuie sa se ocupe de cazul lor un alt judecator. Ambii au declarat ca nu isi mai doresc sa colaboreze niciodata, iar la evenimentele pe care le au impreuna, cei doi nici macar nu se mai saluta.

In ceea ce il priveste pe Cosmin, Carmen de la Salciua are numai cuvinte de lauda si nu rateaza nicio ocazie de a marturisi ca ea l-a ajutat pe Culita Sterp sa ajunga un cantaret atat de cunoscut:

“Dupa ce m-am despartit de sotul meu, dupa cateva luni, am inceput o relatie. El, mai intai, mi-a fost amic, ma consola. E bland, e bun si mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adica liniste, bucuria de a avea un sprijin adevarat langa mine. El nu vrea sa profite nicio secunda de mine, prefera sa fie discret, nu vrea sa se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afisam, preferam sa ne traim, in liniste povestea.”

Cosmin este un barbat potent financiar, este managerul unui important hotel din Sibiu si cel care a reusit sa ii castige inima cantaretei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here