Bianca Dragusanu pare ca nu mai are noroc in dragoste, dupa despartirea de Victor Slav. Pareau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, mai ales dupa ce prezentatorul ii iertase escapada cu Adrian Cristea de la Paris cand ei erau inca sot si sotie.

Desi a divortat la acel moment, a cedat insistentelor pe care Bianca le-a facut la adresa lui si chiar a crezut ca blonda s-a schimbat. Cei doi au facut si un copil pentru a-si consolida relatia, a doua oara refuzand sa mai faca pasul casniciei. Insa nici acesta nu a fost secretul, blonda parasindu-l pentru Tristan Tate, cu care a avut o relatie de trei luni de zile, presarata de nenumarate scandaluri.

Cand credea ca va ajunge la altar la bratul lui Alex Bodi, acesta a luat o decizie care i-a dat planurile peste cap. Au petrecut Craciunul impreuna, la munte, intr-un hotel de cinci stele si pozau intr-un cuplu extrem de fericit. Apropiatii Biancai au confirmat despartirea celor doi, insa pun totul pe seama unei neintelegeri si marturisesc ca nu este imposibil ca cei doi sa se impace.

Pana atunci, Alex Bodi prefera compania fostei sale iubite, cu care are si o fetita. Pozeaza intr-un cuplu extrem de fericit, luand in considerare fotografia pe care a incarcat-o pe retelele de socializare, alaturi de Iulia, insotita de mesajul: “Dragostea adevarata nu moare niciodata.”

Cum era de asteptat, reactia Biancai nu a intarziat sa apara: “Fericirea ne-o facem singuri. Eu ma iubesc pe mine si stiu sa ma fac fericita, iar acest lucru e cel mai important. Fericirea depinde de tine, de nimeni altcineva. Este cea mai buna perioada a mea atat psihic, cat si fizic. Iubesc si sunt iubita.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here