Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data si este extrem de fericita! Pentru Cabral lucrurile stau puin diferit: este deja la al doilea copil si stie sa isi stapaneasca emotiile. Cei doi au marturisit ca a durat foarte mult sa se hotarasca asupra numelui, insa, dupa ungi dezbateri, s-au hotart.

Asteptarea a fost de lunga durata pentru cei doi parinti, mai ales ca proaspata mamica a depasit cu peste 2 saptamani termenul de 40 de saptamani la care ar fi trebuit sa nasca, conform spuselor medicului sau. Andreea si Cabral Ibacka s-au cunoscut in urma cu zece ani, pe platourile de filmare ale unei telenovele romanesti. Tot de atunci sunt impreuna si par mai indragostiti ca niciodata.

La vremea respectiva, surse din apropierea celor doi de pe platourile de filmare au dezvaluit ca cel care s-a indragotit mai tare a fost Cabral, care nu mai avea ochi pentru altcineva. Intre timp, cei doi s-au mutat impreuna si s-au casatorit. Iar acum viata lor este completa – au impreuna o fetita perfect sanatoasa. Cabral este familiarizat cu rolul de tatic, el avand o fata din relatia anterioara cu Luana.

In privinta numelui, se pare ca au existat lungi dezbateri in familia lui Cabral, pentru ca toti au venit cu propunerile lor, inclusiv fiica sa din prima casnicie, Inoke. Andreea a dezvaluit abia acum care a fost alegerea lor, printr-o postare in mediul online:

“Sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, Namiko Ibacka is in the house incepand de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneza. Copilul nostru iubit care, deloc intamplator, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar intalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea sa te surprinda in prima instanta. Asta inainte sa te cucereasca, asa cum a facut si cu noi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here