Elena Udrea a trecut prin momente foarte grele in ultimele luni, insa de Craciun i s-a indeplinit cea mai mare dorinta – aceea de a fi alaturi de fiica si iubitul sau, Adrian Alexandrov. Aceasta a marturisit ca vrea sa se intoarca in Romania cat mai repede, insa nu are acelasi noroc si de aceasta data.

Blonda de la Turism se afla in Costa Rica inca din luna februarie, unde a decis sa o nasca pe fiica sa, Eva. Cei trei au depasit cu bine problemele cu legea pe care Elena Udrea le-a avut in ultima perioada si au sperat ca vor face botezul micutei acasa. Din pacate, acest lucru nu este posibil din cauza conditiilor impuse chiar de cererea ei facuta catre autoritatile din Costa Rica.

Familia ei s-a mutat alaturi de ea pentru a-i fi mai usor cu cresterea micutei, insa nicaieri nu este ca acasa. Adrian Cuculis, avocatul blondei, a declarat ca, momentan, dorinta acesteia nu se va indeplini:

“Pentru Elena Udrea nu prezinta interes plecarea din Costa Rica daca ar fi sa ne gandim la scopul ei initial, acela de a fi azilanta politica in acest stat, chiar daca in acest moment este libera sa se miste fara nici o restrictie. Cererea de azil nu poate fi luata in considerare fara posibilul azilant si fara o audiere a acestuia, fapt pentru care, daca inca isi urmeaza planul, va ramane in Costa Rica si va plusa pe ideea urmaririi penale politice din Romania. Este un caz complex, iar dosarul ei are mii de pagini.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here