Fara doar si poate, Dani Otil este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Este un cunoscut prezentator TV si patron de restaurant, detinand toate atuurile necesare pentru a fi in vizorul domnisoarelor singure si disponibile.

De la despatirea de Mihaela Radulescu, acesta a refuzat sa se mai afiseze in public cu o alta femeie, din motive nedezvaluite pana acum. Una dintre ipotezele pe care le-au avut apropiatii sai a fost cea ca nu a uitat-o niciodata pe frumoasa fosta prezentatoare si nicio relatie pe care a avut-o nu a fost atat de serioasa.

De data aceasta lucrurile stau diferit. Se pare ca prezentatorul isi incearca acum norocul in dragoste la bratul celebrului fotomodel roman, Gabriela Prisacariu. Dani Otil o considera pe Mihaela cea mai importanta femeie din viata lui, iar actualei domnisoare ii va fi greu sa o detroneze. Prezentatorul a declarat despre fosta sa iubita: “Exista viata dupa Mihaela Radulescu. Iata-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela si avem glumele noastre. De fiecare data cand vorbim ii multumesc pentru viata mea de dupa ea.”

Gabriela Prisacariu a devenit cunoscuta in urma participarii la concursul organizat de Catalin Botezatu, Supermodel’s. La acel moment a castigat, insa a atras foarte multa antipatie datorita caracterului sau, care nu ii face mare cinste. Se considera o femeie sigura pe ea, absolventa de facultate, care poate intimida orice barbat: “Barbatii cauta in general femei proaste. Pana acum nu mi-am gasit jumatatea si nici nu caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa fac ei pasul asta.”

Ramane de vazut daca relatia lor va fi oficializata dupa intoarcerea din Chile, destinatia aleasa pentru vacanta pe care o petrec impreuna, sau a fost doar un foc de paie si nici unul nu o va confirma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here