Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doi dintre cei mai indragiti si apreciati cantareti de muzica populara si de petrecere din Romania. Faptul ca melodiile lor sunt numarul unu in trending pe Youtube la cateva ore de la lansare arata faptul ca sunt foarte ascultati si au milioane de fani.

Insa vestea ca s-au despartit a venit pe nepusa masa, mai ales daca le urmareai profilele de pe retelele de socializare ti-ai fi dorit o relatie atat de frumoasa precum a lor. Insa in spatele acestor fotografii se ascundeau nenumarate certuri, probleme si infidelitati.

La momentul aflarii despre despartirea lor, Carmen de la Salciua a marturisit ca a fost inselata si, in urma nenumaratelor neintelegeri, a hotarat sa plece de acasa si sa isi vada linistita de viata ei. Fanii celor doi s-au impartit in doua tabere, multi acuzandu-l pe Culita de infidelitate, impreuna cu o serie de jigniri.

Satul de aceste acuze, a ales si el calea atacului, spunand ca fosta sa sotie are o relatie de mai bine de 5 luni cu un foarte bun prieten al sau, dar nu vor sa recunoasca momentan, pentru ca ei nu au divortat oficial.

Toate aceste probleme din ultima perioada si scandalurile din media par ca si-au pus amprenta asupra starii de sanatate a indragitei cantarete, care a fost la un pas de lesin pe scena. Oboseala acuta se pare ca i-a creat probleme brunetei: “S-a simtit foarte rau. Din cauza oboselii, are un program foarte incarcat si s-au acumulat toate. Pana pe 12 ianuarie are zilnic evenimente. Ore nedormite, oboseala, drumuri peste tot. Probabil a facut o criza de bila. Dupa eveniment probabil va merge la spital.”

Dupa interventia echipajelor medicale, bruneta si-a dus la bun sfarsit concertul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here