Mirela Banias a devenita cunoscuta in urma participarii la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”. Cuplurile care se inscriu vin sa isi demonstreze ca nimic nu este mai puternic decat dragostea lor, dar putini rezista testului foarte greu.

Cuplurile au impresia, la inceput, ca nimic nu le poate strica relatia perfecta pe care vor sa o afiseze, insa in Thailanda toate lucrurile ies la iveala si isi aduc reprosuri peste reprosuri. Foarte multe cupluri aleg sa plece pe drumuri diferite la finalul emisiunii. Este si cazul Mirelei, care a venit la aceasta emisiune alaturi de Iout, iubitul ei de la vremea respectiva.

Au pozat intr-un cuplu perfect, insa amandoi aveau scopuri bine stabilite inca de la inscriere. Ionut si-a dorit celebritate, dar, din pacate, nu a fost cea la care a visat, pentru ca lumea i-a vazut adevaratul caracter si si-a atras foarte multe critici. Nici Mirela nu a fost mai departe. dupa ce i-a declarat iubirea ispitei Mircea si deja avea admiratia fanilor emisiunii, totul s-a intors impotriva ei cand a inceput sa se roage de Ionut pentru a se impaca.

De atunci, din partea ei a urmat un lung sir de minciuni, iar cand a simtit ca se ingroasa gluma, aceasta a ales sa nu mai vorbeasca despre fostul iubit sau fostii concurenti, ba chiar a preferat sa isi ceara scuze sa fie sigura ca se inchide conflictul si nu ies si alte lucruri la iveala.

Acum, dupa ce au existat zvonuri despre casnicia ei, s-a aflat si despre actualul sau iubit, un barbat extrem de potent financiar, insa mult mai in varsta decat ea. Barbatul a incarcat fotografii cu Mirela pe contul sau de Facebook si un mesaj pentru bruneta:

“Cand dai grea in viata sau cand lucrurile s-au intors impotriva ta, incerci sa schimbi sensul rotii si sa muti focusul de pe tine pe viaţa altora. Pentru tine, acum e un specimen, dar acum putin timp era dragostea vietii tale. Atunci cand vorbesti de oamenii din viata ta, practic, vorbesti mai mult despre tine. Hainele, varsta, aspectul fizic sunt lucruri care conteaza prea putin atunci cand doua suflete se indragostesc. Cred ca orice femeie adevarata stie ce vrea in viata ei, un barbat care sa ii fie alaturi, sa o iubeasca nemarginit si sa o trateze exact asa cum merita, nu cum a fost tratata pana acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleaca niciodata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here