Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania in momentul de fata, iar Razvan este un cunoscut prezentator TV. Cei doi sunt impreuna de peste doi ani de zile si au o relatie din ce in ce mai solida, insa nimeni nu se astepta sa se casatoreasca in secret.

Lidia Buble si Razvan Simion au declarat ca isi doresc foarte mult sa se casatoreasca, insa nu o vor face fara acordul tatalui cantaretei. Cum prezentatorul si tatal blondei nu s-au cunoscut pana acum, asta ne duce cu gandul ca nici nu a fost ceruta in mod oficial, asa cum sustineau.

Blonda a declarat in repetate randuri ca ei vor fi casatoriti de tatal ei, iar pentru a fi posibil acest lucru, Razvan trebuie sa treaca la o alta religie. Se pare ca pe prezentator nu l-a deranjat deloc acest lucru, dar nici nu a tinut foarte tare cont de doleantele viitorului socru. Cantareata a martursit: “Nu mai pot sa-mi imaginez viata fara Razvan. Am senzatia ca suntem dintotdeauna impreuna. De un an si jumatate imi este si manager, am incredere oarba in el. Il iubesc si nu ma vad fara el.”

Lidia Buble a incarcat o fotografie pe retelele de socializare care a starnit multa valva in showbiz.

Se pare cei doi au facut ceremonia in vacanta petrecuta in Maldive la inceputul lunii iunie a anului trecut. Atunci, “matinalul” incarcase pe retelele de socializare cateva imagini in care Lidia parea a fi mireasa. Au existat la acel moment zvonuri despre faptul ca s-ar fi casatorit, insa Lidia Buble le-a infirmat la acel moment spunand doar ca ”ne-am jucat de-a mirele si mireasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here