Pentru foarte multa lume, marele castigator al emisiunii “Chefi la Cutite” sezonul 6 este Silviu Nedelea, care a reusit sa surprinda in nenumarate randuri prin preparatele sale. Chiar daca a avut si momente in care a fost neinspirat, acesta a demonstrat de ce merita cutitul de aur.

Dupa ce nu a reusit sa se califice in finala, Silviu Nedelea a fost trup si suflet alaturi de colegul sau, Munti, si, alaturi de intreaga echipa albastra, l-a ajutat neconditionat. Drept dovada, Mihai Munteanu este fericitul castigator al ultimului sezon si se poate mandri cu acest titlu.

Silviu Nedelea a inceput competitia in echipa lui Florin Dumitrescu, insa a fost “furat” de chef Sorin Bontea, care si-a folosit amuleta castigata in probele individuale din preselectii. Dupa ce s-a difuzat marea finala, Silviu a avut un mesaj pentru chef Catalin Scarlatescu, pe care voia de mult sa il faca public:

“A fost o competitie dura! Cu emotii, cu dezamagiri! Finala aceasta am lucrat-o pentru Florin Dumitrescu, singurul jurat care a crezut in mine, singurul care m-a ridicat de la pamant si m-a facut sa lupt pana la capat!

Pentru unii am fost prea timid la inceputul competitiei, pentru altii am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic si am atentionat greselile ori de cate ori le-am vazut pentru ca corectitudinea nu o pot schimba doar ca sa multumesc pe altii! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesionistii au apreciat! E atat de simplu sa stai in fata televizorului si sa judeci, sa nu ai nicio legatura cu gastronomia dar sa arunci cu vorbe!

Eu zic sa ne “vedem” si in viata reala, fiecare in bucataria lui! Sa gatim cu pasiune, sa iubim si sa respectam meseria aceasta! Sa ne luptam intre noi si pentru cele mai bune rezultate in competitii cu adevarat importante in domeniul acesta!

Sa gatim!!! Sa invatam!!! Sa facem din meseria aceasta o ARTA!!!

Catalin Scarlatescu, m-ai rugat sa te iert 20 de minute incontinuu dupa finala! Mi-ai spus ca nu imi va ajunge o viata sa te iert pentru ce mi-ai facut pe parcursul intregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ti-ai dorit enorm sa castigi cu Maria!!! Te-am iertat ca om dupa primul minut in care m-ai imbratisat! Dar nu am sa te iert cand am sa te prind la gatit, noi 2, fata in fata!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here