Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide si indragite cupluri din showbiz-ul romanesc! Cei doi au impreuna o fetita si un baietel, dar mereu au marturisit ca isi doresc o familie numeroasa! Toate zvonurile au plecat de la faptul ca artista a inceput sa poarte haine cat mai largi, dar a si luat in greutate.

Cei doi sunt o familie extrem de fericita si se considera impliniti atat pe plan familial, cat si profesional. Catalin Maruta este prezentator de foarte multi ani la postul de televiziune Pro Tv, iar emisiunea sa are un real succes. Iar Andra este prezenta ca si jurat in 3 dintre cele mai importante show-uri difuzate de acelasi post de televiziune: “Romanii au talent”, “Vocea Romaniei” si “Vocea Romaniei Junior”.

Desi sunt foarte prinsi in diferite proiecte si au foarte putin timp liber, cei doi nu isi neglijeaza familia si incearca sa aiba cat mai multe actvitati impreuna.

In timpul unui interviu, Catalin Maruta a marturisit adevarul in legatura cu posibila sarcina a sotiei sale: “Ne-am dori foarte tare si ne place sa avem o familie numeroasa, dar vreau sa iti raspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e insarcinata.Observ toata povestea asta, zilnic, si imi place sa o spun transant. Daca ar fi insarcinata ti-as spune. Nu, nu e insarcinata.

Dar ne mai dorim copii, insa Andra nu e insarcinata. Ma amuza foarte tare cand vad tot felul de stiri. Noi, eu si Andra, am fost niste oameni care niciodata nu s-au ascuns. Nu e insarcinata acum Andra, asteptam sa mai creasca putin si Eva. Cand se va intampla, cu siguranta vom spune.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here