Nu exista om sa nu fi vazut sau auzit despre filmul “Singur acasa”. Personajul Kevin este recunoscut in intreaga lume drept baiatul “uitat mereu acasa de Craciun”. Insa nimeni nu se astepta ca pentru primul film, “Singur acasa” partea I, actorul Macaulay Culkin sa primeasca o suma atat de mica.

Kevin este baietelul cu care a empatizat o lume intreaga pentru faptul ca mereu patea ceva chiar in ziua de Craciun, cand trebuia sa petreaca impreuna cu familia, iar el era mereu singur. Baiatul nu se abtinea si mereu intra intr-o “belea”, sper amuzamentul telespectatorilor.

Actorul a devenit cunoscut la nivelul intregului glob prin acest rol, lucru care i-a cauzat. Celebritatea la o varsta atat de frageda l-a determinat sa isi schimbe stilul de viata si sa aiba probleme cu substantele interzise. Din fericire, acesta a depus tot efortul necesar si a trecut peste aceste probleme, iar acum se poate bucura in voie de bucuriile vietii.

Desi a mai primit roluluri pe parcursul carierei sale, nici unul nu s-a ridicat la nivelul celor facute in seria “Singur acasa”.

O intrebare prezenta pe buzele tuturor, mai ales dupa succesul inregistrat cu filmul care l-a facut celebru, a fost despre suma de bani pe care a castigat-o pentru interpretarea acestui rol.

Conform declaratiilor jurnalistilor de la cunoscuta publicatie The Daily, actorul nascut in anul 1980 ar fi castigat suma de 100.000 de dolari pentru rolul din filmul ”Singur acasa – partea I”. A doua parte a filmului a fost mai banoasa, mai ales vazand succesul pe care l-a inregistrat initial, fiind vorba de 4,5 milioane de dolari. Averea totala a actorului se ridica in momentul de fata la aproximativ 15 milioane de dolari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here