Gheorghe Hagi este unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniei. Este imposibil sa ajungi in vreun colt al lumii si sa nu fi auzit cineva de marele sportiv. Dupa ce s-a retras din fotbal, si-a infiintat o academie unde ajuta tinerii jucatori sa isi fructifice talentul pe care il au si ii invata din propria sa experienta.

Marele fotbalist are o familie superba. Este casatorit cu sotia sa, care i-a daruit un baiat si o fata. Cum era de asteptat, si-a dorit ca amandoi sa urmeze o cariera sportiva. Daca Ianis nici nu a stat pe ganduri si a inceput de mic sa se antreneze, mostenind talentul tatalui sau, Kira l-a refuzat. Cand fiica sa era doar un copil, Gica Hagi si-a dorit ca ea sa se antreneze alaturi de Simona Halep.

Din pacate, Kira si-a ales un alt drum in viata, fiind pasionata de actorie, nu de sport. Aceasta a dovedit ca isi doreste foarte mult aceasta cariera si a muncit enorm, ea fiind acum absolventa a scolii de actorie din Los Angeles, o filiala a New York Film Academy. Este foarte mandra pentru ca a reusit pe cont propriu, insa isi aminteste de dorinta tatal lui cu privire la cariera ei:

“Faceam foarte mult sport cand eram mici… Eu faceam balet, atletism, dans. Am facut si tenis cand eram mica, atunci am intalnit-o si pe Simona, cred ca aveam 6 ani. Si tata imi spunea sa ma duc si eu la tenis asa de des cum o face ea, dar eu nu aveam aceasta pasiune. Mie imi placea mai mult sa ma uit la tenis, nu sa joc tenis.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here