Unul dintre cele mai dezbatute subiecte din ultima perioada a fost cel despre conflictul care a aparut intre cele doua ducese – Kate Middleton si Meghan Markle. Cea din urma se pare ca nu este o prezenta placuta la palat, doi dintre oamenii de baza deja si-au dat demisia din cauza ei, iar angajatii au poreclit-o “uragan”.

Surse din palat spun ca Printul Harry este foarte influentat de sotia sa si deja au aparut numeroase conflicte intre ei si familia fratelui sau, Printul William si Kate Middleton. Desi au vorbit mereu foarte frumos una despre cealalta in public, aceste dezvaluiri nu le fac cinste deloc. Cu ocazia Craciunului, cele doua au fost nevoite sa respecte protocolul regal si sa mearga alaturi de regina la resedinta aflta la Sandringham.

Cele doua ducese au vrut sa puna capat zvonurilor legate de relatia tensionata dintre ele si au mers impreuna spre biserica, alaturi de sotii lor, Printii Harry si William. Le-a stat alaturi si Printul Charles, care pare foarte fericit in compania celor patru.

Ruptura pusa la baza acestei rupturi dintre cele doua ducese a fost pusa pe baza faptului ca cele doua au caractere total opuse si le este foarte greu sa relationeze, dorindu-si lucruri diferite. Diferentele se vad si in abordarea Protocolului Regal, de care Meghan tine cont de prea putine ori. Si de aceasta data a fost in antiteza cu cumnata sa, alegand o rochie si un palton cu o croiala moderna, realizate de buna sa prietena Victoria Beckham.

Este cunoscut faptul ca Protocolul Regal interzice purtarea culoarei negru, considerata de doliu. Cea care a respectat acest lucru a fost Kate, care a optat pentru o tinuta clasica, in tonuri de rosu, avand in vedere ca este Craciunul.

KING’S LYNN, ENGLAND – DECEMBER 25: (L-R) Prince Charles, Prince of Wales, Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex arrive to attend Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2018 in King’s Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Pe tot parcursul drumului cele doua au zambit, au facut cateva glume, comportandu-se ca doua bune prietene, vrand sa dea peste nas tuturor celor care au crezut zvonurile legate de relatia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here