Duminica a fost difuzata marea finala a concursului “X Factor”, unul dintre cele mai urmarite concursuri televizate din Romania. Lupta a fost foarte grea de aceasta data, in finala ajungand patru concurenti minunati, cu voci care nu mai aveau nevoie de nicio prezentare.

Insa, cum cel mai mult conteaza sa ai un pachet complet si sa transmiti oamenilor emotie atunci cand esti pe scena, Bella Santiago se pare ca a fost triumfatoare la acest capitol, lumea empatizand si cu povestea ei de viata. Inainte de mare finala, aceasta a luat decizia de a se casatori cu un roman, nu cu tatal fetitiei ei, urmand sa isi aduca si copilul sa creasca aici, in familia nou formata.

Delia a fost antrenoarea ei si cea care a sustinut-o constant, reusind sa creeze o adevarata isterie in mediul online cu postarile repetate despre Bella Santiago. Frumoasa bruneta nu a putut sa declare foarte multe imediat dupa ce a aflat ca este castigatoare din cauza emotiilor, insa acum vorbeste clar despre planurile sale:

“Experienta X Factor a fost foarte tare. Am prieteni care mi-au scris numele meu si nu am stiut. Cand am intrat acolo, la preselectii, mi-au zis ca sunt deja pe lista. Plec in Dubai, am concert acolo pe 28. Dupa ce am aparut la X Factor m-au sunat sa ma intrebe daca pot sa cant in Dubai. Delia este cel mai mare artist din Romania. E foarte calda ca om si foarte deschisa, fericita. Vreau sa fiu ca ea. Eu sunt foarte rusinoasa. Vreau sa fiu ca ea, sa nu mai fiu asa.

Cand am intrat pe scena, nu am mai avut emotii deloc. Fata mea mi-a zis ca isi dorea foarte mult sa castig eu. I-am spus ca incerc, pentru ca nu sunt romanca romanca. Ma gandesc ca banii sa ii folosesc pentru fata mea, sa faca scoala internatională aici. Ma gandesc sa ajut si copiii orfani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here