Simona Halep a terminat anul tot numarul unu mondial, lucru ce i-a adus o bucurie enorma, mai ales dupa ce a fost nevoita sa abandoneze mai multe turnee din cauza problemei pe care le are la coloana.

Primul turneu la care a inceput sa simta dureri a incercat sa il duca pe picioare, insa, din cauza efortului, aceasta nu putea sa mai joace si a abandonat. Intoarsa in Romania, Simona a mers de urgenta la medic si a efectuat toate analizele necesare. Din pacate, rezultatul a fost nefavorabil pentru ea si a urmat o perioada in care a fost nevoita sa faca recuperare pentru a nu-si incheia frumoasa cariera.

A marturisit ca incepe sa isi revina si sa isi reia antrenamentele la adevarata capacitate. Este cea mai iubita tenismena din Romania si, la sfarsitul anului, a avut o imensa bucurie: a ramas in continuare numarul unu mondial. Clasamentul WTA nu se va schimba pana la finalul anului, asa ca, pana la inceperea noului sezon cel putin, Simona se va bucura de acest loc si la inceputul anului viitor. In clasament, Simona Halep are un avantaj destul de mare, de 1046 de puncte fata de cel de-al doilea loc, unde se afla Angelique Kerber.

In prag de sarbatori, frumoasa tenismena a petrecut alaturi de familia sa, acasa si a dezvaluit de ce nu a mers niciodata la colindat:

“Ne intalneam toti, verisori, unchi, matusi. Petreceam impreuna. Nu s-a schimbat mult. Numai ca eu sunt plecata, ei acasa fac la fel. Suntem o familie unita. Cand eram copil ma bucuram altfel de Craciun. N-am mers niciodata cu colindul. Pentru ca nu am voce si imi e si rusine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here