Fuego, pe numele sau real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania. Concertele sale se tin mereu cu casa inchisa, multi dintre fanii sai ramanand pe afara nereusind sa mai gaseasca bilete. Mai presus de artist, este si un om minunat, care a infiintat o asociatie care ajjuta tinerii fara posibilitati materiale.

Paul Surugiu isi aminte ca nu a avut dintotdeauna posibilitati materiale pentru a-si urma visul si a fost ajutat la inceputul drumul. Pentru ca ii place foarte mult sa picteze, acesta a infiintat Art by Fuego, prin care sprijina tinerele talente la inceput de drum. Toti banii pe care ii castiga din vanzarea tablourilor ii doneaza.

Cum era de asteptat, nu a trecut nici sarbatoarea Craciunului fara a-si asterne cateva cuvinte in fata prietenilor sai virtuali si sa ii indemne sa fie mai buni in orice perioada a anului, nu doar de sarbatori: “E Craciunul! Curg urarile mai ceva ca apa Dunarii in aceasta perioada. Nu stiu cat sunt de adevarate, dar e bine sa le facem, pentru ca asa ne mai gandim unii la altii, fapt pe care l-am uitat de multa vreme. Eu vreau pentru voi fix ce vreau si pentru mine.

Si nu doar de sarbatori, ci tot timpul, asta pentru ca mare parte din urari stau in cantecele mele dedicate Craciunului. Vreau liniste, vointa, deschidere catre frumos, mai putina nedreptate si un strop mic de fericire. Nu cred ca cer mult, nu? Vreau sa fim aproape de oamenii dragi, sa ne pese de ei si sa-i cautam mereu. Vreau sa ne iubeasca bucuriile! Si asa cum „impodobesc” eu suficient bradul, asa sa va decorati si voi viata, acum si tot timpul, cu bunatate si rabdare! Asta ne doresc! Craciun fericit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here