Una dintre cele mai cunoscut perezentatoare de stiri din Romania a ales sa isi petreaca sarbatorile la caldura. In tara, temperaturile au scazut sub pragul inghetului, iar Andreea Esca si-a luat familia si au plecat intre-o destinatie exotica.

Totusi, aceasta nu a ratat sa sarbatoreasca si in tara, inainte de a pleca, organizand o masa traditionala in familie. Alexander Eram si Andreea Esca si-au invitat cei mai apropiati prieteni, parintii prezentatoarei TV, dar si pe iubitul fiicei lor, Alexia. Andreea s-a ocupat personal de toate detaliile si a intrat mult mai devreme in spiritul Craciunului, organizand o masa frumos decorata, cu crengute de brad, lumanari parfumate, bucate traditionale si a ales sa isi indulceasca invitatii cu turta dulce.

Si-a strans persoanele dragi in jurul bradului mult mai devreme pentru ca avea programata o excursie intr-o destinatie exotica – Egipt.  Atfel, prezentatoarea se bucura de temperaturi extrem de crescute, care i-au permis sa mearga la plaja.

Andreea Esca se afla in vacanta alaturi de familia sa, cei doi copii, Aris si Alexia, dar si de sotul sau, omul de afaceri Alexandre Eram. Si cum fiica sa are o relatie destul de serioasa cu Mario Fresh, prezentatoarea l-a invitat si pe acesta pentru a petrece Craciunul impreuna.

Pentru a petrece sarbatorile in familie, Alexia s-a intors special de la Londra, oras ales pentru a-si continua studiile. Considera ca este cea mai buna decizie pentru cariera ei, desi este departe de iubit si de familie.

In mod traditional, familia Andreei Esca mergea la Paris, pentru a fi alaturi de parintii lui Alexander Eram, insa anul acesta vor ajunge cu intarziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here