Oana Zavoranu o sa aiba o factura foarte mare la energia electrica pe luna ianuarie, ceea ce o sa o cam arda la buzunar. De ce? Deoarece vedeta a intrat intr-adevar in spiritul sarbatorilor de iarna inca de pe la jumatatea lunii decembrie cand si-a transformat vila intr-o casa plina de beculete si ghirlande luminoase. Nici in casa insa vedeta nu a facut economie. A impodobit nu mai putin de trei brazi si a decorat interioarele cu leduri. DUpa aceasta luna de cheltuieli mazime, probabil vedeta va mai taia din bugetul sau alocat shoppingului de luc cu care ne-a obisnuit.

Nu este deloc greu sa vedem casa Oanei din Dorobanti. Vedeta, ca in fiecare iarna de altfel, vrea ca vila ei sa se vada de la mare departare, iar pentru acest lucru aprinde zeci de beculete si ornamente din curte, transformand totul intr-un basm de Craciun. Si in casa pe care a renovat-o anul trecut, divei ii plac luminile. De cand a schimbat decorul de la negru la alb, vedeta are si alte gusturi si e deschisa la noi idei. Anul acesta ea a impodobit nu unul, ci trei brazi. Pomii de Craciun ii inveselesc livingul, biroul si dormitorul vilei, iar fosta actrita este foarte fericita ca a reusit sa aduca spiritul Craciunului in casa ei.

“Bradul principal, ca avem trei. Asta are trei metri, este roșu cu alb și auriu…și cativa pufi ca sa ii adauge atingerea ingereasca. Mai avem inca doi, fiecare total diferit”, a notat vedeta in dreptul unei imagini cu pomul ei de Craciun.

Oana sparge mereu mii de euro pe vacante si haine asa ca nu e de mirate ca si iarna aceasta va plati o avere la lumina. Si acum un an vedeta si-a tapetat vila din Dorobanti cu instalatii si decoratiuni de Craciun. Vedeta petrece sarbatorile cu sotul ei, palestinianul Alex Ashraf de 31 de ani si cu cele 6 pisici pe care le adora.

 

Oana a facut si anul acesta exces de lumina, iar omul de zapada de 3 metri nu lipseste.

Casa este la fel de primitoare si pe interior si pe exterior. Pe garduri se catara mosii simpatici, bradutii din fata casei sunt impodobiti, in curte troneaza un om de zapadă imens care le face cu mana trecatorilor, iar vila a fost toata “imbracata” in luminite albe.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here