Mihai Munteanu, alias Munti, a fost aleas castigatorul sezonului sase a celui mai cunoscut show culinar din Romania, “Chefi la cutite”. Din juriu au facut parte 11 bucatari, extrem de buni, care au jurizat in detaliu fiecare farfurie.

Concurentul a facut parte din echipa albastra, condusa de chef Sorin Bontea, iar, cu ajutorul echipei, acesta a fost declarat castigator, reusind sa puna mana pe marele premiu in valoare de 30.000 de euro. Atunci cand a fost anuntat castigator, Munti a inceput sa planga, fiind foarte greu pentru el sa creada ca visul sau a devenit realitate.

Sorin Bontea a declarat despre concurentul sau ca a evoluat enorm de cand a intrat in concurs si se bucura enorm pentru el, mai ales ca este un om saritor, care si-a sustinut echipa indiferent de circumstante si a luptat cu toate puterile sale.

Desi filmarile s-au terminat de mult timp, Munti si-a invitat colegii cu care s-a inteles cel mai bine la un restaurant pentru a urmari finala difuzata de postul de televiziune Antena 1.

Atunci a marturisit ca inca nu ii vine sa creada ca el este marele castigator: “Chefi la cutite a fost o experienta incredibila, care m-a trecut prin toate starile. De la fericire, la agonie, de la dezamagire..la multe sperante. Nu ma asteptam sa ajung atat de departe, am luat competitia pas cu pas și mi-am demonstrat mie, in primul rand, ca totul este posibil. Ii multumesc logodnicei mele, care m-a sustinut si m-a impins sa particip in acest show.”

Totodata, el a marturisit ce va face cu marele premiu: “Finala a fost absolut fabuloasa, iar fara colegii mei nu as fi ajuns aici. A fost o finala jucata in 6 oameni, caci Alex, Silviu, Denis, Sorin si Valentin m-au ajutat in fiecare moment. Evident, si sustinerea lui chef Bontea a contat enorm, atat in finala, cat si de-a lungul show-ului. Premiul castigat va merge catre logodnica mea, iar o parte va merge spre prietenii mei, camarazii mei din finala, pentru ca toti am lucrat din greu, cot la cot.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here