Dupa ce a fost aspru criticata pentru faptul ca a refuzat sa isi mai alapteze fetita, Andreea Balan a vrut sa explice de ce a luat aceasta decizie. Artista s-a oprit din alaptat la prima ei sarcina cu micuta Ella, dupa doar o luna.

Andreea le-a explicat celor care o criticau, ca nu a putut sa ia o pauza de mai bine de cateva luni, deoarece viata de artist este una agitata, iar o pauza pentru a naste un copil nu este platita. De asemenea, daca tu ca artist stai prea mult acasa, oamenii din echipa ta trebuie sa fie si ei platiti si nu asteapta atata timp.

„In cazul meu, ca tot am fost intrebata de nspee mii de ori, cu Ella am ales sa alaptez fix o luna pentru ca apoi sa pot merge la emisiuni relaxata (in juriu la TCDU am revenit la 2 saptamani pentru ca asa este in contract) si la concerte fara sa ma mulg prin bai. De ce sa mergi la concerte asa repede?! Iar o intrebare stupida pusa de prea multi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte dupa o pauza de 4, 5 luni, ca luam in calcul si pauza de dinainte de nastere, 4,5 luni, in care iesi din sistem si in care nu exista niciun castig financiar si se traieste strict din economii, dar facturile nu se opresc in aceste luni.

Totodata, daca stai prea mult acasa, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc sa isi gaseasca alte joburi, nu sa te astepte pe tine sa iti cresti copiii. Dar na, pentru unii oameni decat sa isi puna creierul la contributie, e mai simplu sa ma judece pe mine si pe alte artiste care s-au reintors rapid pe scena. Si a te intoarce pe scena nu inseamna ca pleci de acasa si lasi bebelusul de izbeliste, inseamna ca pleci cateva ore si te intorci acasa chiar in aceeasi zi si faci asta de cateva ori pe luna la inceput, nu prea des”, a fost mesajul Andreei Balan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here