Fiecare zodie in parte are anumite trasaturi de personalitate mai bune sau mai rele. Exista insa si un anumit semn zodiacal care inglobeaza mult mai multe calitati decat defecte, iar din acest motiv se apropie foarte mult de perfectiune.

Potrivit astrologilor, racul (21 iunie-23 iulie) este singura zodie perfecta. Ceea ce ii plaseaza pe nativii raci deasupra celorlalte zodii este sensibilitatea, curajul si inteligenta lor. Acestia sunt mult mai iertatori ca scorpionii, mai sensiili ca pestii, la fel de populari si indragiti ca leii si la fel de isteti si descurcareti ca gemenii. Nativii raci sunt recunoscuti si pentru compasiunea lor nelimitata si pentru favorurile gratuite pe care le fac doar pentru ca asa simt ei.

Racii tin sa rasplateasca omenirea, ca un semn de multumire pentru ca si ei fac parte din ea. Nativii raci au o infatisare calda, carismatica, iar aerul galant al barbatilor atrage rapid admiratia tuturor celor in mijlocul carora se afla in orice moment al vietii lor. La fel ca si semnul pe care il guverneaza, apa, racii au capacitatea de a sculpta caractere si de a da lectii prin exemplu personal. Racii sunt persoane altruiste si foarte bune cu toti cei din jurul lor, motiv pentu care toti oamenii vor sa fie in preajma lor.

  • Personalitati si celebritati din zodia racului: Printesa Diana, Tom Cruise, Vin Disel, Pamela Anderson, Nelson Mandela, Maria Antoaneta, vivien Leigh;
  • Planeta guvernatoare: Luna;
  • Culor: albastru, argintiu;
  • Metale caracteristice: argint;
  • Ziua Favorabila: luni;
  • Pietre pretioase caracteristice: perla, piatra de luna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here